Ha! Daar zijn we alweer!
Door: waterjufilonka
Blijf op de hoogte en volg Ilonka
23 April 2012 | Nederland, Amsterdam
Vrijdag
We hebben onze aanwinst uitgeprobeerd, die van Max loopt vol water, we halen morgen een andere!
Andrea 2, Hm een kale boel met af en toe wat leuks.
De BBQ, bijBuddy dive was zo gezegd, hmm heerlijk, inclusief een exotische paaldans van een Antilliaanse dame.
Vanaf zaterdag hebben we het huis voor ons drieën.
Wij mogen net zo lang verblijven als we willen.
We halen galina, bij de chikken lady.
En dat is smullen!
Dan op naar Jibe, Mike heeft een surf kaart voor Max geregeld,
dus es geht loss.
Het surfen gaat van start! Ze staan beiden op de plank en doen het
geweldig!
We zitten die avond achter de computer.
De Zondag is een Jibe dag, met surfen, en we gaan kijken bij Spice, Eden, het vroegere Bongo beach.
Max kijkt nu een film, Mike zit voetbal te kijken, en ik?
Hmm verslag, en foto’s, does a bell ring?
AYO!!
23 April 2012 - 05:45
Mara:
Super! -
23 April 2012 - 07:21
Fia:
Wat weer leuke beeldende foto's. Dat is genieten om jullie zo bezig te zien!
Wanneer kom jij weer eens in beeld Ilonka? Fantastisch die video’s. Ik voel me al weer helemaal blij als ik jullie daar zie genieten. liefs
23 April 2012 - 07:23
Titus:
Ja JA en hier is het errug fris, het lijkt meer herfst dan lente!!
Gister door de polder naar Amsterdam gereden mooie bollenvelden gezien!
Maar nu ik je verslag lees.....................wat is het hier dan fris en koud brrrrr
Heb het goed daar en groet aan iedereen!
Groetnis ut Fryslân, Titus -
23 April 2012 - 12:33
Dropje:
Fijn dat jullie een van een mooi onderkomen mogen genieten tijdens de verbouwing.
leuk die surfjongens van jou, nog even en ze kunnen n wedstrijdje houden.
Heb D net naar de boot (nu nog op de helling) gebracht. Gaat zo te water en dan mooi naar zn vaste ligplaats. Maar verder doen we er niets aan vandaag. Er is hier echt niks aan, het is waterkoud. Klote weer. Jullie zitten dus goed Ilonka, want thuis is het voor jou geen weer. Tot later. Veel plezier!
xx -
24 April 2012 - 17:10
IngmarRowanJanina:
Hi There!
Mazzelaar, is het eerste wat Ingmar zegt. Hij wil er ook heen, hij wil ook surfen, hij wil ook snorkelen, hij wil ook BBQ-en. Maarja, het weer werkt nog niet mee. 't Zwembad is wel bijna open...
Het is nu 10,1 graden. Het regent tussen de buien door.
Great news,
We gaan naar Ameland op schoolkamp!!! Dat is toch ongeveer het zelfde als Bonaire...???
the family de Jong -
24 April 2012 - 17:21
Ingmar:
hoe heet is het daar???????????? -
25 April 2012 - 04:56
Yvon En Jan:
Hallo bonairezen wat klinkt het heerlijm en avontuurlijk. Wij zijn nu
ook aan ons avontuur bezig New York. Zijn op schiphol en vliegen om 8 uur naar parijs daar een tussenstop van enkele uren 13 uur vliegen we vanuit parijs en dan zijn we half 5 s middags in new york. Super he. we houden contact. Jullie fijn genieten mooie fotos hoor xxxxx liefs jan en yvon -
06 Mei 2012 - 18:35
Jan En Mettie:
hallo het ziet er weer geweldig uit mooi weer en een mooie omgeving
het is hier nog steeds koud
wanneer komt de volgende serie fotoos we zijn benieuwd
groetjes van ons aan jullie -
09 Mei 2012 - 07:04
Titus:
Ha het is goed daar begrijp ik uit jullie reisverslag, ik zou wel willen ruilen als ik door mijn raampje kijk.
Temperatuur errug laag nu, wind en regen, vooruitzichten ook niet best!
Enjoy your stay en graag tot spoedig in Holland!
Leuk verslag en mooie fraaie foto's
Groetnis ut Fryslân Titus