BOOTJE- BIERTJE
Door: waterjufilonka
Blijf op de hoogte en volg Ilonka
02 Mei 2011 | Nederland, Amsterdam
Wij kunnen er niet bij zijn, wat wij wel jammer vinden.
We hadden een BOOT gehuurd, eens kijken hoever we kunnen komen, zo richting Nederland. We komen niet ver. Niet verder dan klein Bonaire. Dan vieren we het feestje maar op de boot! HIEP HIEP HOERA voor onze buur!
En PROOST, nog VELE jaren!
We nemen een sapje, en een biertje, en gaan snorkelen!
AYO!
03 Mei 2011 - 16:53
Jetty:
Het zijn wel hele mooie plaatjes :-) vakantiegevoel... Komen jullie nog wel terug???
Gaat goed met de kids op school/ stage? en vordert het huis naar wens?
Succes met de bouw en lekker genieten daar!
Liefs Bert en Jetty. -
05 Mei 2011 - 17:59
Gepke:
het feestje van je buur was super!!!heel erg gezellig en erg veel eten en drinken. verder alles naar wens daar in de verte???gr. piet en gepke -
05 Mei 2011 - 17:59
05 Mei 2011 - 18:00
06 Mei 2011 - 18:52
Nico Kleefstra:
jongens jongens, wat zijn jullie daar lekker bezig!
Heerlijk om de fotos en videootjes te zien, ik was al bijna vergeten hoe mooi het daar is!
Geniet er lekker van, volgens mij komen jullie niet meer terug! ha ha.
Have Fun!
groetjes van Carole Nico en kids. -
08 Mei 2011 - 14:06
Leo En Monique:
Ging gelijk verkeerd. Mooie wereld onder water. Monique riep gelijk wanneer gaan we?????
Ik zie dat het huis ook mooi vordert.
Gr leo