TE veel- TE weinig
Door: waterjufilonka
Blijf op de hoogte en volg Ilonka
10 Mei 2011 | Nederland, Amsterdam
te vertellen en de TIJD, vliegt hier voorbij.
Twee weken bezoek gehad, zijn nu al weer weg! Waar is de Tijd gebleven?
Rondje om het eiland gedaan. Beetje shoppen, beetje chillaxen.
Hapje zus en hapje zo, niks bijzonders! Behalve de mannen! zij hebben stug keihard door gewerkt.
Vriendin van Mara gekomen. Hoe we de kamers verdelen?
Niet, ze slapen in een tentje.
Alles hier afgezocht naar een tent. Nou vergeet het maar! Uiteindelijk heeft de vriendin een tent uit Nederland mee genomen.
Luchtbedden hier gehaald! Super, ze passen alleen niet in de tent? Dan de matjes van de stoelen maar!
Ze zetten de tent op.
Er gebeurt hier eigenlijk nooit wat...plots een enorme oef geluid gevolgd door een ENORME explosie. Vervolgens veel gegil, en de geur van verbrand....
Achter ons heeft een ontploffing plaats gevonden. Mike snel in de auto ernaar toe. Teveel gas in 1 ruimte en toen een vuurtje erbij, zeggen ze.
Hij helpt blussen en koelen. Ik snel een ambu gebeld. De mensen liggen nu in een ziekenhuis in Venezuela.
Het laatste cruise schip is ook geweest, we hebben van de markt genoten.
We hebben de butterfly farm bezocht.
Het heeft echter zo enorm hard geregend, we zijn weg gegaan en mogen nogeens op het zelfde entree geld naar binnen.
We hebben deze week ook een hele dag met regen!
Bah!
Wel tot de volgende, AYO!
10 Mei 2011 - 14:17
Jetty:
Leuke foto´s. Volgens mij hebben jullie een wereldtijd. Wens jullie nog een fijne tijd. Groetjes Franz Jetty Remco Anja en Jeroen.