Discover Bonaire - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ilonka Braaksma - WaarBenJij.nu Discover Bonaire - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ilonka Braaksma - WaarBenJij.nu

Discover Bonaire

Door: waterjufilonka

Blijf op de hoogte en volg Ilonka

11 Mei 2011 | Nederland, Amsterdam

City Cafe
De dames Lotte en Mara hebben voor twee nachten hun tent accomodatie in mogen ruilen voor een heus hotel bed.
Boven City, en de disco, boem, boem, boem, muziek.
Rollen ze zo van het feest in hun bed!

Zaterdag 07 Mei
12.30 worden ze op gehaald. Er zijn Buggy's en Quad's geregeld voor vandaag!
We doen een rondje eiland.
Seru Largu met the view over the island. Indian inscriptions, Boca Onima.
Mike en Max zijn weer terug naar de verhuurder. Zij hebben Buggy problemen. Wij wachten op hun in
Rincon,bij Possada Para Mira.
Fia en ik hebben de ploeg gevolgd in de bezemwagen. Tjonge wat gingen wij langzaam en zij snel.
Mike en Max, komen in de auto. Het terrein van de verhuurder staat vol, met kapot speelgoed!

Zondag is de laatste dag hier van Derkina en Fia. Wij doen en lekker dagje chillaxen op Jibe.
Beetje hangen, eten, zonnen, surfen.
Hmm just life.
We eten met elkaar in City cafe.
Het is ook de dag van moeder: Mike verwent de zijne met een hanger. Max heeft op school iets leuks gemaakt!
Een armband van blik lipjes!

Maandag ochtend brengen we ze naar Flamingo airport.
Ik hoor ze hebben een lange reis.
Via Curacao, naar Aruba. Via Aruba naar Curacao, en dan eindelijk Amsterdam.
Derkina heeft vertraging met haar koffer. Zou dat komen door al dat bier wat ze van Michael mee nemen moest?
Ik hoor, ze maken het in Holland, importeren het hier naartoe, en wij, dat wil zeggen Derkina sleept het weer mee terug!

Wij hangen s'middags bij het zwembad van Caribbean Club Bonaire.
Max was bij Jibe op een grote steen gaan staan en had wat last van zijn voet. Dus zwembad water was wel lekker.

Dinsdag 10 mei 2011

Mara laatste dag stage, Max naar school en bezig met de entree toets.

Lotte en ik gaan naar Kralendijk.
We kijken even naar een nieuwe duikbril voor erbij.
Onze andere ligt op Curacao.

We gaan s'middags met elkaar snorkelen bij Witch's Hut, ofwel Weber Joy.

Ik zie een schildpad! WOW! En zwemmen dat dat beest deed. Ik snel met het fototoestel in de aanslag achter het beest aan!

Ook hier kennen ze het woord ouderavond, welke ik trouw bezoek.
Leuk!

Awel, dit wat het weer.
Erg bewolkt aan deze kant van de zee, maar zo aangenaam in temperatuur!

AYO!

• 11 Mei 2011 - 14:05

Rinske:

Even onder werktijd stiekem je reisverslag lezen, blijf het hartstikke leuk vinden om jullie zo te volgen. Zon en avontuur, het moet geweldig zijn. Liefs R

• 11 Mei 2011 - 14:41

Jelmer:

nice jaloers....

• 11 Mei 2011 - 22:47

Fia:

Weer een leuk verslag Ilonka!! Ik krijg zo een goed beeld hoe jij je dagen vult.
    Met genieten!!! en daar genieten wij weer van!
    Derkina en ik hebben echt heel veel vlieguren voor ons geld gekregen. Ook weten we nu goed het verschil tussen vliegen in een groot vliegtuig en in een klein toestel. Om van Schiphol naar Bonaire te reizen moet je één keer opstijgen en één keer landen.
    Om van Bonaire weer thuis te komen moet je 4 keer opstijgen en 4 keer landen, ra ra hoe kan dat zul je je afvragen. Dat doe ik ook. Het antwoord hoop ik van de KLM te krijgen. Derkina en ik kregen het heen en weer daar bij de Nederlandse Antillen.
    Derkina ’s moeder stond ons op te wachten op de airport.
    Het is hier mooi weer voor Nederlandse begrippen.
    Sterre toonde zich heel erg blij toen ik onverwacht voor haar neus stond. Ze kon niet meer ophouden met lachen en “Ia” zeggen. Nog even en ze zegt Fia. Jens en Pepijn hebben mij ook heerlijk geknuffeld ( en ik hun ) Zij hadden heel veel verhalen over hun belevenissen van de afgelopen weken en stelden veel vragen over mijn vakantie op Bonaire. Dus een hartelijk welkom.
    Wout kwam even langs na het voetbal trainen. Verder heel veel welkom telefoontjes.

Hier is alles groen en in mijn tuin veel bloeiende planten. Het was allemaal nog redelijk kaal 16 dagen terug. Dus ook dat is een fijne verrassing.

Jongens ik mis jullie, maar het is ook fijn om weer thuis te zijn.
    Liefs
    Fia

• 12 Mei 2011 - 19:30

Rein En Ria:

Hallo allemaal,
    We hebben genoten van je laatse reisverslagen en de foto's. We reizen zo een beetje met jullie mee.Kunnen meteen in jullie gastenbowek kijken, en zie daar onze Lotte. Erg leuk allemaal.
    Liefs van ons uit beetsterzwaag.