Komen - Gaan
Door: waterjufilonka
Blijf op de hoogte en volg Ilonka
17 Mei 2011 | Nederland, Amsterdam
Rust daalt neer over het huis, Ruimte ontstaat er in alle vertrekken,
en STIL... nu iedereen die langs is geweest, weer is vertrokken.
Onze Max heeft het daar even moeilijk mee.
Ze zeurde, ze klaagde, ze miepte, ze vloekte, ze tierde, ze raasde dat Het een lieve lust was, het feit dat ze 7 weken mee MOEST onze Mara.
Maar ZE was er wel, en nu wordt dat door Max gemist.
Lotte heeft haar opgehaald en met zijn drieen hebben ze toch wel a very nice time gehad. [hoorde van Lotte dat ze het wel leuk vond.]
Ze zijn weer veilig in Nederland geland.
Zou grote broer Michael, nu iets over gaan nemen?
Kaarten, sudoku, water plezier, rond toeren, fun hebben?
Grote broer, werkt en zit achter zijn computer! What a LIFE!
Hij zit hier nog wel samen met Mike tot 03 Juni>
HUIS
Het huis schiet lekker op zeg!
Ze beginnen 1 deze dagen met de pannen! Ze werken hard de mannen.
Gister nog gehoord, in twee maanden een huis neerzetten. Petje af! Nou nee laat maar op, beter!
Een aanslag op je lichaam, zo hard werken in de, nou ja niet zon, maar wel erg warme temperaturen!
Zoiets neemt wel van je lichaam!
Als de pannen liggen, hebben ze een feestje, PANNEBIER!
Elke dag komen ze een stukje verder.
Mike stopt met de bouw als hij weg gaat.
Dan ligt het dus even stil.
En dan? Tjs dat zal de tijd ons leren!
Wel ayo, op naar de foto's uploaden!
17 Mei 2011 - 13:08
Rinske:
Kan me voorstellen dat Max en jij ook weer even in een nieuw ritme moeten komen nu de meiden zijn vertrokken.
Gezien de belevenissen tot nu toe, wordt die leegte vast wel weer opgegevuld voor andere leuke dingen.
Have fun! x -
17 Mei 2011 - 22:12
Fia:
Het kan niet anders dan erg erg stil zijn.
Natuurlijk is dat heel erg voor Max.
Als Michael daar de hele dag in de brandende hitte aan het werk is geweest heeft die de pijp wel uit. Wij zouden de pijp al uit hebben van het kijken naar die harde werkers onder de koperen ploert.
Verder hoopt Michael natuurlijk eerst nog even contact te krijgen met Derkina. Hier is het dan al 23.00 – 23.30 uur als hij "thuis" komt.
Hier is het na 2 weken Bonaire bitter koud. Ik heb de houtkachel de hele dag aan en probeer de kamer op 25 graden te krijgen en te houden. Dit om afkick verschijnselen te voorkomen.
Mara is hier al even geweest om de auto te lenen. Het regende en ze moest naar Gorredijk. Ik wil nog even aan iedereen vertellen dat Mara een geweldig goede chauffeur is. Opmerkelijk goed voor iemand van 18 jaar.
Ilonka nog heel veel plezier van die heerlijke temperatuur, lekkere chocolade taarten en kip aan het spit.
Groeten aan allemaal
liefs, Fia